top of page

Aromaterapija

00015.JPG

Aromamasaža terapeutska

60 min | € 40.00 (301.38 HRK)

90 min | €45.00 (339.05 HRK)

Tretman se preporučuje svima, posebno "Zapadnom čovjeku" , jer se kontinuiranim primanjem aromamasaža dolazi do sklada tijela i uma te se pojačava koncentracija, bistrina i unutrašnji mir. Ova prekrasna masaža osim što pruža ekstazu osjećaja, a uz korištenje posebno odabrane personalizirane (ovisno o potrebama klijenta) mješavine eteričnih ulja te polaganijih i dubinskih ritmičnih pokreta, također djeluje na poboljšanje funkcija mnogih organa i sustava u ljudskom organizmu, poput mišićno-koštanog, imunološkog, nervnog, urogenitalnog, krvožilnog, limfnog, dišnog i drugih. Aromamasažom također postižemo antistres, umirujući ili energizirajući učinak. Dubinski pokreti djeluju umirujuće i usklađujuće, potiču limfu koja ima veliku ulogu u izbacivanju toksina i poboljšanju imunološkog sustava čovjeka. Obuhvaća masažu cijelog tijela.

Raindrop tretman

45 min | € 35.00 (263.710 HRK)

Preporučuje se kao dodatan tretman osobama s iskrivljenjima kralježnice poput skolioze, kifoze i lordoze s obzirom na korištenje visoke koncentracije preciziranih eteričnih ulja; te ljudima koji žele pojačati imunološki sustav s obzirom da ulja koja se koriste djeluju imunostimulirajuće, antivirusno, antibakterijski i protugljivično.

Tehnika kišnih kapi, ugodna, bezbolna, a moćna, jedna je od najljepših i najučinkovitijih masažnih tehnika: tehnika direktnog kapanja eteričnih ulja na stopala, leđa i vrat te utrljavanja, gdje najviše do izražaja dolazi taktilno-mirisno te zdravstveno-korisno iskustvo. Certificirani terapeut ovim tretmanom djeluje na stres, umor, pad imuniteta, napetost mišića, probleme s kralježnicom, posljedice prehlade, gripe i covida te kao prevencija i zaštita.

Image by Jaimie Phillips
Image by Stephan H.

Aromamasaža leđa terapeutska

30 min | € 25.00 (188.36 HRK)

Parcijalna aromamasaža leđa preporučuje se osobama s bolnim leđima, tegobama kralježnice i mišića leđa. Obuhvaća masažu leđa i vrata s fokusom na problematično područje uz korištenje terapeutskih i eteričnih ulja.

Aromaterapeutsko savjetovanje

60 min | € 30.00 (226.04 HRK)

U vrlo opuštajućem okruženju educirani aromaterapeut kroz razgovor o fizičkim, mentalnim i emocionalnim stanjima, te stavljajući u fokus zdravstveni problem zbog kojeg osoba dolazi, razvija plan o masažnim tretmanima, priprema terapiju eteričnim uljima te savjetuje o biljnoj terapiji, adekvatnoj prehrani, fizičkim aktivnostima, pravilnom disanju, postupanjima i njezi u svom domu.

Image by Vero Manrique
bottom of page