top of page

Ayurveda

katherine-hanlon-bd_fCZhy_W8-unsplash.jpg

Ayurvedska masaža

75 min | € 45.00 (339.05 HRK)

Ovaj tretman se preporučuje ljudima koji osjećaju neravnotežu u organizmu, koji su skloni promjenama raspoloženja te su pod velikim pritiskom. Ayurvedska masaža koja se pruža u studiju Patchouli prilagođena je "Zapadnom čovjeku". Nakon što odredi disbalans u doshama, ayurvedski maser kreće u tretman. Sastoji se od dubokih i laganih pokreta, limfne drenaže te pritisaka na određene energetske točke (marme). Obuhvaća masažu cijelog tijela.

Indijska masaža glave suha

45 min | € 25.00 (188.36 HRK)

Preporučuje se klijentima koji puno rade za računalom i/ili su pod konstantnim stresom. Indijska masaža glave suhim postupkom odvija se na stolcu i bez korištenja ulja. Tretirana područja su gornji dio leđa, ruke, vrat, skalp, lice i uši. Terapeuti koriste razne tehnike, kao što su glađenje, gnječenje, vibriranje, brzo trljanje, lagano udaranje i sl. Ovim tretmanom se otpušta napetost u mišićima, povećava se pokretljivost u vratu i ramenima, poboljšava se limfna i krvna cirkulacija u glavi i vratu. Mentalno se relaksira i pročišćava um, otpušta emocionalni stres. 

Image by Nathan Dumlao
Image by Katherine Hanlon

Indijska masaža glave uljna

45 min | € 25.00 (188.36 HRK)

Tretman je opuštajući i preporuča se osobama koje su u stanju kroničnog stresa i nesanice.

Proizašla iz tradicionalne ayurvedske masaže, danas se koristi kao zaseban tretman. Izvodi se na masažnom stolu uz korištenje dosta sezamovog ulja, a po potrebi i eteričnih ulja. Tretira se gonji dio leđa, vrat, ramena, dekolte, lice, tjeme i kosa cijelom dužinom. Povoljno djeluje na sinuse te njeguje i regenerira ispucalu kožu i kosu. 

bottom of page