top of page

Masaže

Image by Oscar Sutton

Relax masaža leđa

30 min | € 20.00 (150.69 HRK)

Preporučuje se osobama koje su dosta fizički i mentalno aktivne te se žele opustiti i održati mentalno i fizičko zdravlje, posebno gornjeg dijela tijela.

Klasična opuštajuća masaža sa slabijim pritiskom u kojoj dubinski, spori ritmični pokreti opuštaju napetost u tijelu, potiču cirkulaciju, eliminiraju stres i umor. 

Obuhvaća masažu leđa, vrata i dekoltea.

Tretman ruku i stopala

40 min | € 20.00 (159.69 HRK)

Ovaj tretman je idealan i posebno je potreban poslovnim ljudima koji "stalno" rade, sjede za računalom te imaju problema s vratnom i torakalnom kralježnicom, ramenima i rukama, mentalnom iscrpljenošću, u manjku su vremena, ne stignu na dulje tretmane i žele brzu regeneraciju. Tretmanom se otpušta zgrčenost u mišićima vrata, gornjeg dijela leđa i ramena, sprječavaju se problemi u karpalnim kanalima, a masažom dlanova i prstiju otklanjaju se trnci i napetost u šakama. Dodatna masaža stopala zaokružuje priču jer tretiranjem živčanih završetaka na stopalima, osoba dobiva osjećaj potpune relaksacije i obnovljenosti.

Image by Alex Lvrs
Image by Alex Perri

Relax masaža

40 min | € 25.00 (188.36 HRK)

60 min | € 35.00 (263.710 HRK)

Preporučuje se osobama koje su dosta fizički i mentalno aktivne te se žele opustiti i održati mentalno i fizičko zdravlje. Podrazumjeva klasičnu opuštajuću masažu sa slabijim pritiskom. Duboki, spori ritmični pokreti opuštaju napetost u tijelu, potiču cirkulaciju, eliminiraju stres i umor. Obuhvaća masažu cijelog tijela.

bottom of page